Olink Proteomics

Kundcase

”IDI hjälper oss att bättre förstå oss själva och varandra och ger förutsättningar för att arbeta mer effektivt tillsammans i våra team. IDI ett viktigt verktyg i vårt ledarutvecklingsprogram LEAD Forward. Förståelse för hur jag själv upplevs av andra och varför individer reagerar och beter sig olika, särskilt i pressade situationer är viktiga insikter och hjälper oss att utvecklas både som individer och grupp. Mer förståelse, tillit och förtroende ökar vår förmåga att samverka och effektivt hjälpa våra kunder att göra gott för världen.”

IDI hjälper oss att skapa högre tillit och förtroende vilket gör oss mer effektiva.

Om Olink Proteomics

Olink Proteomics AB är ett snabbväxande Uppsalabaserat globalt företag vars världsledande teknologi och produkter bidrar till utvecklingen av precisionsmedicin. Produkterna använts inom medicinska områden som hjärt- och kärlsjukdomar, cancer och neurologiska sjukdomar.

Vår teknologi Proximity Extension Assay (PEA) kan mäta nära 1500 biomarkörer på samma gång, i endast 3 µL prov. Analyserna möjliggör fördjupad förståelse av sjukdomsprocesser, förbättrad sjukdomsdetektion och bidrar till ökad biologisk kunskap.

Under fem år har vi analyserat mer än en miljon prover och genererat nära 90 miljoner datapunkter för hundratals kunder från både forskningsinstitut och läkemedelsbolag. Olinks biomarkörpaneler har bland annat sedan COVID 19-utbrottet använts i hundratals forskningsstudier världen över för att stödja den globala kampen mot pandemin.