Single Technologies

Kundcase

”Förmåga att arbeta över gränserna är Singles kulturella DNA och en av nycklarna till vår framgång. Vi rör oss på gränsen till det okända vilket ställer krav på våra medarbetares förmåga att leda sig själva, samarbeta och att låta sig ledas. IDI ger mig bättre insikt i olika medarbetares drivkrafter, hur de förstår sitt arbete och skall balansera sina behov mot företagets mål. Det hjälper mig att tänka kring min roll som grundare, VD och medarbetare. Jag uppskattar enkelheten, att det fokuserar på arbetet och att det ger oss ett gemensamt språk som hjälper oss att utveckla våra individer, grupper och vår kultur så att vi ökar chansen att få det genombrott som vår unika teknik och världen förtjänar.”

– Johan Strömqvist, VD och grundare.

Om Single Technologies

Single Technologies har en världsunikt teknik och flyttar gränserna inom genomics genom att kombinera molekylär bildbehandling, snabb konfokal skanning av stora ytor, gitterteknik, fluidik, nanoteknik och en stor portion innovativt tänkande.

Bolaget grundades 2014 och är sprunget ur en unik kombination av forskning och innovation sprunget från forskning Kungliga Tekniska Högskolan.