Bli Handledare

Som licenserad IDI-handledare får du tillgång till en mängd resurser för att utveckla dina leveranser av IDI. Du får support, kontinuerlig fortbildning och blir medlem i ett aktivt nätverk med över 300 professionella kollegor.

Kraven

Du bör först och främst ha en lämplig bakgrund.

Till exempel beteendevetare eller ledare med gedigen erfarenhet av individ- och grupputveckling. Att kunna tillämpa upplevelsebaserad pedagogik är viktigt. Du lämnar underlag som bekräftar dina erfarenheter.

Fördelar

Få en smidig och flexibel plattform för utveckling av människor.

Som licenserad IDI-handledare får du tillgång till utbildningar, support, pedagogiskt stödmaterial och andra resurser i vår plattform. Som tillägg erbjuder vi även systemdesign och specialstöd.

 

Utbildningen

Handledarutbildningen är normalt två dagar och i den ingår att göra en egen (ny) IDI-profil.

Efter utbildningen genomför du minst två ”praktikåterföringar” innan du blir behörig att använda IDI i din organisation eller verksamhet. I dagsläget utbildas nya handledare vid behov digitalt

Support och stöd

Vi finns tillgängliga via mail och telefon när du behöver oss.

Vår supportenhet har mycket hög kundnöjdhet. Utöver omfattande supportmaterial på webben finns vi tillgängliga på e-post och telefon när du behöver oss.

 

Vår licensmodell

Licensen baseras på licensavgift samt ersättning för IDI-profil.

Vi använder oss också av stafflade volympriser. Det finns även möjlighet att ta fram anpassade licensmodeller. Kontakta oss så berättar vi mer.

Handledare

Bli licensierad IDI-handledare och få tillgång till en kraftfull plattform för utveckling av människor i arbetslivet.

Rulla till toppen